10 stappen om een geweldig cadeau te kopen

 

1. Koop niets voor jezelf.

De grootste en meest gemaakte fout bij het kopen van cadeaus is dat je zelf koopt wat je wilt. Dit hebben we allemaal gedaan. Onthoud altijd dat een geschenk iets is dat aan iemand wordt gegeven om hem vreugde, plezier, plezier en geluk te geven. Het vergt denkwerk en moeite.

Neem even de tijd om na te denken over je cadeau. Bedenk aan wie je iets schenkt en wat je interesseert. Overweeg wat hun behoeften zijn en wat hen zal plezieren. Denk goed na over wat ze willen, maar niet voor zichzelf kopen.

2. Vraag

Vraag een van je familie of vrienden of ze iets hebben genoemd dat ze echt leuk zouden vinden.

Je kunt het ook vragen aan de persoon die het cadeau koopt. Als ze iets specifieks zeggen en het binnen uw budget valt, snap het dan. Als het te duur is, koop dan iets helemaal do it yourself anders. (d.w.z. als ze een dure eau de cologne wil buiten je budget, kan ze beter de goedkopere eau de cologne kopen. Koop een paar mooie oorbellen voor haar of zoiets.)

Als ze ‘niets’ zeggen, bedoelen ze niet ‘iets’. Als ze ‘wat dan ook’ zeggen, bedoelen ze niet ‘wat dan ook’.

3. Winkelen

Winkelen betekent niet kopen, Winkelen betekent winkelen. Een activiteit waarbij je meerdere winkels moet bezoeken en door de beschikbare producten moet bladeren. Pas na het shoppen kun je het perfecte cadeau kopen. Als je een persoon bent die echt van winkelen houdt, is dit geen probleem.

Als je niet van winkelen houdt, blader dan door online cadeauwinkels. Maakt navigatie gemakkelijk en handig.

4. Koop niet het eerste wat je ziet.

Wees trots op je cadeau. Koop niets omdat het in een voordeeldoos zit of omdat het het duurste artikel in de winkel is. Besteed moeite, aandacht en aandacht aan uw geschenkkeuze.

Kijk eens goed naar alles wat je opvalt. Controleer prijzen en lees reviews. Beperk de lijst tot je een cadeau vindt. Koop het dan!

5. Als je online koopt, ontvang je je cadeau per post.

In feite is het geven van geschenken een groot probleem. Lukt dat niet, stuur het cadeau dan terug en voeg een korte brief toe. Zorgvuldig zelf inpakken.

En als het artikel niet is zoals verwacht, kun je het terugsturen.

6. Cadeaubonnen en cadeaumanden

In de meeste gevallen kun je niet fout gaan met een cadeaubon. (maar niet voor uw wederhelft)

Een cadeaumand is een geweldig cadeau voor iemand die alles al heeft.

Amazon heeft geweldige cadeaubonnen en cadeaumanden.

7. Voeg altijd cadeaubonnen toe

Kleine dingen zijn belangrijk, vooral voor vrouwen. Onthoud: “Je kunt haar haar kaarten geven zonder haar geschenken, maar nooit haar geschenken zonder haar kaarten.” Het is een kaart die echt personaliseert.

Best practice – koop geen kaarten, maak kaarten.

Er zijn websites waar je cadeaubonnen kunt maken. Zoek er een en gebruik het. Schrijf iets persoonlijks op de kaart.

8. Zorg dat er altijd een fles wijn klaarstaat.

Lever aantrekkelijke standaard- of generieke geschenken zoals wijn of badproducten zoals zeep, lotion, enz. Deze zijn handig in noodgevallen en vormen altijd een beter geschenk dan wat je in de snelwinkel vindt. En als je het niet cadeau doet, is er een fles wijn.

9. Geef geen “praktische” items die anderen kunnen gebruiken.

Je krijgt misschien een broodrooster als cadeau voor Moederdag, maar een Columbia Women’s Sunridge Straw Hat is een ‘echt’ cadeau dat meer gewaardeerd en gekoesterd zal worden. Persoonlijke cadeaus zijn de beste cadeaus.

10. Koop op voorhand cadeaus

Cadeaus kopen is al moeilijk genoeg, dus waarom zou je het moeilijker maken vanwege tijdgebrek?

Goed – Toont alle gelegenheden (verjaardagen, jubilea, feestdagen) op de kalender. Plaats drie weken voor het evenement een grote X op de datum.

Nog beter – voeg een alarm toe aan uw computer of smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *