March 31, 2023

Floored by Your Cleaning Savvy – Hoe u uw vloeren schoonmaakt

2 min read

 

Een van de belangrijkste onderdelen van elk huis zijn de vloeren. Niet alleen vertegenwoordigen vloeren sociale status, deels vanwege de materialen die ervoor zijn gemaakt, maar ze zijn ook een goede indicatie van hoe schoon en netjes de bewoners van het huis zijn. Een stoffige, bevlekte en vuile vloer straalt een slechte indruk uit op de eigenaar. In veel opzichten lijken ze veel op vingernagels, in die zin dat vuile vingernagels meestal duiden op een erg vuile levensstijl.

Het is dus belangrijk om houten vlonder reinigen uw vloeren in het belang van al uw bezoekers en ook in uw belang. Maar er zijn verschillende soorten vloeren en veel manieren om ze allemaal schoon te maken. Hier zijn enkele soorten vloeren en de beste manieren om ze schoon te maken:

Vinyl: Deze vloeren worden tegenwoordig steeds populairder vanwege hun lange levensduur en het onderhoudsgemak van vinylvloeren. Om een vinylvloer schoon te maken, hoeft u alleen maar de vloer af te stoffen met een bezem, waarbij u ervoor zorgt dat zelfs de delen onder het meubilair worden schoongemaakt. Veeg de vloer met een vochtige dweil en breng vervolgens de vinylpolish aan om je vloer zo goed als nieuw te maken!

Hout: Houten vloeren behoren tot de meest stijlvolle en mooiste vloeren die er zijn. Ze zijn echter een beetje lastiger te onderhouden dan vinyl. De beste truc bij het reinigen van houten vloeren zou echter zijn om alkalische oplossingen te gebruiken. Alkaline werkt het beste met bijna elk beschikbaar houtmateriaal.

Keramiek: Dit soort vloeren zijn misschien prijzig, maar ze laten huizen er zeker groots en ruim uitzien. Het reinigen van keramische vloeren is echter een kunstje op zich. De grootste vijand van keramiek is stof. Keramiek en stof gaan nooit goed samen. Dus veeg het stof op en stofzuig zo vaak als je kunt. Schrob vervolgens de vloer met een zachte spons die is gedrenkt in een reinigingsoplossing die bestaat uit water en vloeibaar wasmiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.