Kies Close Up Table Magician om direct aan tafel resultaten te leveren.

Een goochelaar die toverkunsten uitvoert met voorwerpen die intiem en dichtbij de gast zijn, zoals een munt of een zakdoek, wordt een close-up tafelgoochelaar genoemd. Goochelaars van dit genre zijn bedreven in sociale vaardigheden en weten hoe ze het publiek voor hun grappen kunnen lokken. Ze zijn behoorlijk populair bij bedrijfsevenementen, sociale feesten en bruiloften. Het is ideaal om de kinderen bezig te houden met spannende dingen, maar tegelijkertijd kan het ook magisch zijn voor volwassenen. Professionele tafelgoochelaars gebruiken hun verstand om hun publiek te betoveren en zelfs de meest introverte gasten aan het lachen te maken en te laten praten.

De close-up tafelgoochelaar geeft uw publiek en feestgangers een authentieke ervaring die ze zich hun leven lang zullen herinneren als ze tegenover een echte goochelaar staan. We hebben allemaal genoten van het kijken naar goochelshows op tv en op het podium, maar onze interacties met echte goochelaars zullen de rest van ons leven gekoesterd worden. Ze doen trucs die niet alleen de kinderen op het feest vermaken, maar ook de volwassenen, iets dat het waard is om lang over te praten. Ze ontlenen hun typische naam aan het feit dat ze handelingen direct aan tafel uitvoeren. Klanten kunnen hun ogen niet geloven als ze dingen voor hun neus zien veranderen of in de lucht verdwijnen. De illusionist kan sommige gasten zelfs voorwerpen als souvenir laten dragen! Ze vragen nooit veel geld, en hun trucs gebruiken dingen zoals kaarten, munten en ringen die we elke dag om ons heen zien. Hij kan zijn gasten zelfs vragen om voorwerpen die hij bewerkt te voorzien van betoveringen. Dus met hen samenwerken is nooit een probleem.

Ideaal wanneer u gasten heeft die ondanks al uw pogingen weigeren het heiligdom te verlaten. De close-up tafelgoochelaar zorgt ervoor dat elke gast meedoet aan zijn trucs zodat iedereen iets kan doen en iedereen het naar zijn zin heeft. Ze dompelen het publiek onder in grappen en anekdotes, maar voor mega-events met veel gasten zijn minstens twee goochelaars nodig. Dit zorgt ervoor dat elke gast een bevredigende ervaring heeft wanneer ze de plaats verlaten. Er moet aandacht worden besteed aan de stoelopstelling van de gasten. Idealiter zouden er niet meer dan 8-10 gasten rond de tafel moeten zitten. Er moet voldoende ruimte zijn voor de goochelaar om vrij te bewegen tijdens het uitvoeren van de truc. Om de algehele ervaring te verbeteren, vraag je de goochelaar naar wat voor soort muziek je de voorkeur geeft op de achtergrond tijdens het uitvoeren van de truc. Sommigen van hen houden er niet van om enige vorm van muziek in de lucht te hebben, terwijl anderen tijdens de show kunnen opnemen wat ze willen van de show en het leveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *