Natuurlijke negatieve meditatie kan je leven ruïneren

 

In het verleden heb ik veel tijd besteed aan het stilstaan bij de processen die betrokken zijn bij het creëren van de realiteit die je wilt, en enigszins verwaarloosd door te praten over waarom je krijgt “Wat je niet wilt”. Ik heb geprobeerd duidelijk te maken dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor de omgeving van je directe leven, je lichaam, je persoonlijke omgeving, je liefdesleven, je gezondheid, je gezin, je persoonlijke financiële status en al het andere dat op je leven reflecteert. Kijk om je heen, je hebt alles wat je ziet in je persoonlijke ervaring gecreëerd, in eerste instantie door gedachten geprojecteerd in een betekenisvolle realiteit, in ieder geval betekenisvol voor jou Nieuws Vandaag. Als het je niet bevalt wat je ziet, kun je het alleen veranderen door je manier van denken te veranderen. Je natuurlijke omgeving, of je het nu leuk vindt of niet, is een perfect spiegelbeeld van je innerlijke staat van zijn. Het is die naar buiten geprojecteerde innerlijke staat die het levende bewijs is van je innerlijke realiteit en als je het uiterlijke niet leuk vindt, zou je het innerlijke ook niet leuk vinden en om het uiterlijke te veranderen moet je eerst het innerlijke veranderen. Als je fysieke leven een puinhoop is, kun je het als vanzelfsprekend beschouwen dat er iets mis is in je innerlijke psychologische staat van zijn.

Het meeste belangrijke psychologische werk bij het creëren van je uiterlijke persoonlijke realiteit wordt natuurlijk automatisch gedaan op de achtergrond van je innerlijke geest, dus je was je er waarschijnlijk helemaal niet van bewust dat jij de kunstenaar was die onbewust je leven en de inhoud ervan creëerde. Ik heb geprobeerd duidelijk te maken hoe concentratie en verwachting de belangrijkste parameters zijn voor het daadwerkelijk verschijnen van de fysieke werkelijkheid in het wereldsysteem. Gedachten en verlangens zijn belangrijk, maar geen object of gebeurtenis zal ooit plaatsvinden zonder concentratie en verwachting. Ze geven het laatste zetje dat deze geconcentreerde en verwachte objecten en gebeurtenissen voortstuwt in fysieke materie. Dit is geen hypothetische New Age-retoriek, maar absolute waarheden die kunnen worden bewezen als je bereid bent de principes toe te passen op je levenssituatie. Maar daar wilde ik het hier ook niet over hebben. Je zou je dan kunnen afvragen waarom je leven zo in de war is, aangezien je ongetwijfeld zult zeggen dat je zeker niet met opzet de slechte dingen in je leven zou creëren.

Ik wil het hebben over “Wat en waarom je soms lijkt te krijgen wat je niet echt wilt in je leven”, omdat je aandacht op de verkeerde gebieden is gericht, en deze misplaatste, soms verstrooide concentratie op destructieve informatie is zo alomtegenwoordig in jullie samenleving, dat het vrijwel verantwoordelijk is voor veel van jullie teleurstellingen en gebreken. Er zijn veel boeken geschreven over het verwerven van geld en een paar gewetenloze religieuze charlatans zullen je vertellen dat God wil dat je voorspoedig bent. Als je gewoon je intellect en wat basislogica zou gebruiken, zou je de bijna belachelijke aard van deze uitspraken beseffen, dus ik zal het punt niet uitweiden. Dit artikel heeft te maken met wat men “natuurlijke negatieve meditatie” zou kunnen noemen, die tegenwoordig in jullie samenleving heerst en de oorzaak is van veel van haar problemen.

Vanwege de proliferatie en verspreiding van nieuws van de wereld, wordt u voortdurend overspoeld met overwegend negatief nieuws, niet alleen van uw eigen buurt, maar van uw staat, land, continent en zelfs wereldwijd. Als het je lijkt dat de wereld naar de hel gaat, heb je gedeeltelijk gelijk, maar er zijn ook veel goede, positieve aspecten die meestal worden genegeerd in het dagelijkse nieuws. U hebt dagelijks met veel meer problemen te maken dan uw voorouders, die min of meer beperkt waren tot hun lokale gebieden en daardoor het slechte nieuws brachten aan wie het kippenhok van hun buren had overvallen. Maar nu, vanwege de komst van internet, televisie, mobiele telefoons en andere communicatie-innovaties, moet u de dupe worden van negatieve vertellingen van wereldwijde omvang en is het moeilijk om aan de negatieve ruis te ontsnappen.

Als je je steeds meer bewust wordt van de toenemende problemen van je wereld, is dat een teken dat je op een positieve manier evolueert, maar je draagt ook bij aan de intensiteit en diepte van die problemen door ze alleen maar op te merken en erover na te denken. Wanneer je aan een probleem denkt, vergroot je de geldigheid en duur ervan en dit geldt niet alleen voor je eigen persoonlijke leven, maar op massale basis draagt de mensheid door zich te concentreren op de vele problemen bij aan de kwaliteit van de problemen in de wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *