March 31, 2023

Nevendiensten voor bootreinigingsbedrijven

2 min read

Bij het starten van een bootdetaillerings- en jachtreinigingsbedrijf moet u veel over het onderwerp weten. En als je in de autodetailhandel zit en hoopt uit te breiden, heb je zeker schoonmaken boot overwogen. Vooral als er een jachthaven in de buurt is. Toch is het een goed idee om verder te kijken dan alleen het schoonmaken en detailleren van containers, want er is veel dat je kunt doen door uit de doos te springen en rond te kijken.

Oké, misschien ben je serieus bezig met het detailleren van luxe jachten en maak je nu plannen, rekening houdend met al je potentiële klanten en de soorten diensten die je gaat aanbieden. Maar u moet verder denken dan meer traditionele soorten klanten en diensten. Als er een bedrijf om u heen is, en iemand is bereid om voor uw diensten te betalen en u kunt er winst mee maken, dan moet u dat bedrijf accepteren en bedanken.

Denk na over het gebruik van een hogedrukreiniger om trottoirs, voetpaden en dokken schoon te maken. Een bootdetailleringsservice helpt u dure en luxe auto’s op de parkeerplaats van de jachthaven te detailleren. Een andere goede service die u kunt bieden, is lensreiniging, een broodnodige service die de meeste bootwassers niet bieden.

Ik was onder de indruk van een interessante renovatie en restauratie van het naambord van een jachthaven. Dat is een geweldige extra service die u kunt bieden. Zolang iedereen in de jachthaven weet dat je deze service aanbiedt, heb je klanten. Bovendien is het schoonmaken van fenders, lijnen en walstroomkabels een geweldige service, omdat ze met de juiste procedures gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt en elke booteigenaar of jachthaveneigenaar heeft ze nodig en weet dat ze ze nodig hebben.

Laten we een paar van de diensten die volgens ons belangrijk zijn om te overwegen voor uw menu eens nader bekijken.

U kunt gemakkelijk 0,50 tot 1,00 per vierkante meter vragen om de dokken van uw jachthaven schoon te maken, wat echt een goed idee is en gemakkelijk te doen. Er zijn allerlei soorten bedrijven zoals deze. Spatborden, dozen en netsnoeren kunnen per stuk worden gefactureerd. Laten we bijvoorbeeld zeggen 1,00 voor een powerwash spatbord en 25,00 voor een doos powerwash en wax.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.