Winkelrekken en winkelinrichting van begin tot eind

Het kiezen van winkelschappen en winkelaccessoires is een belangrijk onderdeel van elke detailhandel. Of u nu een nieuw bedrijf start, een gebouw verplaatst of reparaties uitvoert, door de juiste stellingkast te kiezen, kunt u een efficiƫnte en goed geplaatste winkel onderscheiden van een lastige verspilling van ruimte. Het is belangrijk om uw schappen van begin tot eind te plannen, zodat u geen geld of tijd verspilt en de beste resultaten voor uw bedrijf behaalt.

U kunt het beste vanaf het begin uw winkelschapverkopers erbij betrekken. Een goede leverancier kan u helpen bij het plannen van de lay-out en advies geven over de voorraad die zij leveren. Volg deze stappen om uw winkel te configureren.

Begin met een budget en maak duidelijk welke aspecten van uw winkel de hoogste prioriteit hebben: productdisplays, etalages, opslag of servicebalies.

Bepaal of u gebruikte winkelrekken nodig heeft die passen bij uw bestaande producten, of nieuwe winkelinrichtingen voor een ander gebruik of nieuwe ruimte.

Zorg ervoor dat u een duidelijk zicht heeft op uw winkel vanaf de servicebalie en de deur, en op de doorstroming van het winkelverkeer om de beste positionering en configuratie voor uw winkelstellingen in uw ruimte te bereiken.

Bepaal welk type plank geschikt is voor uw specifieke product. Bijvoorbeeld hoge of lage gondelplanken voor eilandplanken, wandplanken, hoekvakken, pegboardplanken voor het ophangen van producten op verschillende hoogtes, koelunits voor koude en verse producten, tijdschriftenrekken, prullenbakken, etc.

 

Identificeer lastige plekken in uw winkel die mogelijk extra planning vereisen om de ruimte in uw winkel optimaal te benutten, zoals pilaren of doodlopende wegen.

Vergeet de plankaccessoires niet! Epos-ticketstrips, schapverdelers en meer helpen je producten georganiseerd te houden en gemakkelijk aan te vullen.

Een magazijn of opslagruimte kan planken en opslageenheden vereisen. Veel winkelschapbedrijven bieden goedkope opties zoals palletplanken om uw voorraad achter de schermen te organiseren.

Zoek uit of de leverancier van uw winkelschap uw producten kan verzenden en monteren. Zo niet, kijk dan of je het zelf kunt configureren.
Of u nu uw hele winkel renoveert of gewoon extra schapruimte toevoegt aan een bestaande schapconfiguratie, onthoud altijd hoe u elk product het beste kunt weergeven en optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Gebruik uw expertise en kennis om geweldige winkellay-outs te creƫren, aangezien onze ervaren winkelschapverkopers u kunnen helpen bij het plannen en uitvoeren van winkelverbeteringen van begin tot eind, van planning tot montage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *